Mini Projector Carry

- Jun 16, 2017-

Mini Projector Carry

Mini projektor som er liten, Q-versjon av projektoren og den "store projektoren" motsatt, slik at mini-projektoren kan forstås som miniatyr liten og nydelig projektor, er mikroprojektor design nydelig.

Mini projektorkonsept

Vanligvis er denne projektoren for telefonstørrelse, innebygd batteri, i tilfelle ingen strøm med 1-2 timer eller mer, bruk av LED-lyskilde, den generelle vekten ikke overstiger 0,2 kg, kan bære (kan settes inn i Lommen), skall Fargebruk er relativt tradisjonell projektor er rik, designen kan ikke være for mekanisk stil, noen ganger kalles det også bærbar projektor, mini-projektor eller lommeprojektor! Slik som skyggen av mikroprojektor MOV196-serien tilhører denne kategorien!

For å hindre sterk kollisjon, klem og vibrasjon.

Fordi det sterke jordskjelvet kan forårsake forskyvning av flytende krystall, vil virkningen av de tre LCD-skjermen når konvergensen, der RGB-farge ikke sammenfaller med fenomenet, og optisk systemlinsen, gi speilet en deformasjon eller skade som påvirker bildeprojeksjonen Effekt, Linsen vil skade sporet under støt, noe som resulterer i linsen fast, og selv linsesvikt kan ikke brukes.

Optisk system

Vær oppmerksom på bruk av miljøstøv og ventilasjon.

Polystyren LCD-paneler som brukes i januar 2013 er vanligvis bare 1,3 tommer, og noen til og med bare 0,9 tommer, og oppløsningen har nådd 1024X768 eller 800X600, det er bare 0,02mm per piksel, støvpartikler nok til å blokkere det. Og fordi projektorens LCD-skjerm full varme generelt har en dedikert vifte til titalls liter luft per minutt strøm av sin luftkjøling, kan høyhastighets luftstrøm gjennom filteret etter at støvet også kan medføre små støvpartikler friksjonen hver Andre til å produsere statisk elektrisitet Adsorbert i kjølesystemet, noe som vil ha innvirkning på projeksjonsskjermen. Derfor, i bruk av projektoren støv er svært viktig, må være strengt forbudt å røyke, røykpartikler blir lettere adsorbert i det optiske systemet. Derfor, regelmessig eller vanlig rengjøring av støv ved inngangen til støvnett.

I januar 2013 er polysilikon-LCD-paneler mer redd for høy temperatur, nyere modeller i nærheten av LCD-panelet er utstyrt med temperatursensorer, når luftinntaket og støvfilteret er blokkert, luftstrømmen ikke er jevn, projektortemperaturen vil bli rask. , Så vil temperaturføleren alarm og umiddelbart koble av lyskildekretsen. For å holde luftinntaket åpent, er det derfor nødvendig med tidsriktig rengjøringsfilter.

Takmontering av projektoren, for å sikre at det øvre rommet i rommet ventilasjonskjøler. Når du løfter projektoren, må du bare være oppmerksom på omgivelsene, og glem problemet med varmluftsoppstigning, arbeid på projektorens tak, omgivelsestemperaturen og følgende er svært forskjellige, så du kan ikke ignorere dette punktet.

Lyskilde del

De fleste projektorer bruker metallhalogenid (Metal Halide), i lystilstanden, pærespenningen i begge ender på 60-80V eller så, pæregassetrykket større enn 10kg / cm, temperaturen er tusenvis av grader, filament i en Semi-smeltet tilstand. Derfor er det i strømprogrammet strengt forbudt vibrasjon, flytt projektoren, for å hindre at pæren brister, slutte å bruke umiddelbart etter at strømmen ikke kan kobles fra, la maskinen varme opp automatisk etter ferdigstillelse av maskinen, varmetaben i maskinen Forårsaket av skade er den vanligste projektoren En av grunnene til reparasjonen. I tillegg er reduksjon av antall byttemaskiner nyttig for lampens levetid.


Et par:nei Neste:nei