Hvorfor velge LCD LED-projektoren?

- Oct 30, 2017-

Hvorfor velge LCD LED-projektoren?


1. LCD LED projektor: LCD bilde System-gir god stabilitet

3LCD eller LCD enkeltbilde system bruker LCD Panel for å produsere farge, men DLP-teknologi bruker en kompleks DMD chip og farge rotere hjulet for å produsere farger. LCD bilde systemer kan produsere den beste fargen og teknologien er enkel, så sjansene av feil er mindre, og om nødvendig å erstatte kostnadene er lave. Men DLP bildet systemet benytter en kompleks chip har høy sannsynlighet for feil og eventuelt erstatte prisen er høy.


2. LCD LED projektor: Langvarig LED-lampe

To typer lamper brukes i projektorer. Det er en LED-lampe eller UHP lampe (UHP/UHE/UHM/NSH alle er nesten det samme). Andre projektorer bruker UHP lamper. Men EASUNTECH LED-projektorer bruker LED lampe. LED-lampene har lengste levetiden blant alle andre projektor lamper i markedet. LED-lamper har 30.000 timer levetid for lampe gir deg frihet til å kjøre fremviseren hele dagen.


3.LCD LED prosjekt:Konkurransedyktig pris gjør projektor rimeligere

Når du tenker på å kjøpe en TV, er den minste prisen for en 40-tommers TV USD500. Samtidig er minstepris på en projektor kan produsere en 100-tommers skjerm bareUSD 50. Så hvilke er verdt pengene? Du vil kjøpe en TV eller en projektor?

Et par:Hva er forskjellen mellom prosjektor, Mini-projektor og Wifi projektoren? Neste:nei