Om oss

Projektor Order Solution Provider


Shenzhen EASUN Electronic Technology Co, Ltd (EASUNTECH) ble grunnlagt i 2012 som er en high-tech oppstart som spesialiserer seg på integrert FoU, produksjon, salg og service av LCD LED-projektor . Hovedprodukter er bærbar projektor , mini projektor og wifi projektor , relaterte produkter er kablet eller trådløs wifi display dongle, projeksjonsskjerm og projektor stativ.


development history.jpg


Shenzhen fabrikk dekker et område på 3000 kvadratmeter, det er rundt 100 arbeidere, inkludert et FoU-team på 5 personer, og den har 3 produksjonslinjer med månedlig produksjonskapasitet på 50.000 stykker. Med den sterke teknologien til OEM og ODM, kan vi tilfredsstille integrerte produksjonsbehov fra kunder fra produktutvikling, mold design, sprøytestøping, oljeinjeksjon silketrykk og ferdigproduktmontering.
Factory Introduction 1.jpg


Factory Introduction 2.jpg


I lys av bedriftskultur med "integritet, ansvar, kvalitet, profesjonalitet, service, effektivitet" og forretningsfilosofi om "å ta etterspørsel etter markedet som veiledning, ta kundetilfredshet som sentrum", fortsetter vi å gjøre vårt beste for å utvikle mest konkurransedyktige LED-projektorer   produkter for kundene å kutte anskaffelseskost og skape markedsmuligheter.


I tråd med tenet om "markedsføring ved teknologi, overlevelse av kvalitet, stabilisering av omdømme, utvikling ved innovasjon" og med utmerket FoU-team med rikelig industriopplevelser, holder vi fortsatt med å tilby kundene mest kvalitets LED-projektor   produkter og veletablerte ettersalgsgarantier for å støtte kundesaken og skape kundeverdi.


Vår visjon er å hjelpe kundene med å få stor suksess og nå drømmen om "internasjonal standard fabrikk".